Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

A Sponser svájci piacvezetőként már három évtizede, 1988 óta foglalkozik kiváló minőségű sporttáplálék-kiegészítők fejlesztésével és gyártásával. Széles termékválasztékukkal képesek megfelelni akár a hobbi- és fitnesz-sportolók, akár az élsportolók elvárásainak. Sok ország számos élsportolója, olimpikonja bízik és használja a termékeket már évtizedek óta.

Az évente több mint 100 sportverseny támogatása, illetve az atlétákkal, sportszakemberekkel és a táplálkozástudománnyal való szoros kapcsolatuk következtében olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik számukra termékeik folyamatos és következetes fejlesztését. Ezzel tehát a legmagasabb szintű igények kielégítését képesek biztosítani. Olyan bevizsgált és minősített nyersanyagokkal dolgoznak, mint a CarnipureTM vagy a BeneoTM
A gyártás megfelel a nemzetközileg elismert BRC minőségi kritériumoknak, amelyről a Sponser évente tanúsítványt tesz közzé.

A Sponser elkötelezett az innovatív, funkcionális, jó ízű és könnyen emészthető sporttáplálék-kiegészítők gyártása és folyamatos fejlesztése iránt. 

A Sponser termékeiket hatásuknak megfelelően 
ENERGYPOWERPRO és FIT&WELL termékcsoportokba sorolják.
FIT&WELL termékeiket nem csupán a sportolók becsülik nagyra, hiszen amellett, hogy a testsúly szabályozásában nyújtanak segítséget, a hétköznapok stresszhatásainak kitett immunrendszert is erősítik.

 

 

Keresés