Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Rólunk

A Sponser svájci piacvezetőként már három évtizede, 1988 óta foglalkozik kiváló minőségű sporttáplálék-kiegészítők fejlesztésével és gyártásával. Széles termékválasztékukkal képesek megfelelni akár a hobbi- és fitnesz-sportolók, akár az élsportolók elvárásainak. Sok ország számos élsportolója, olimpikonja bízik és használja a termékeket már évtizedek óta.

Az évente több mint 100 sportverseny támogatása, illetve az atlétákkal, sportszakemberekkel és a táplálkozástudománnyal való szoros kapcsolatuk következtében olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik számukra termékeik folyamatos és következetes fejlesztését. Ezzel tehát a legmagasabb szintű igények kielégítését képesek biztosítani. Olyan bevizsgált és minősített nyersanyagokkal dolgoznak, mint a Carnipure (legtisztább L-karnitin), a PeptoPro (magas minőségű, könnyen emészthető fehérjeforrás), a Vitargo (a maltodextrinnél 100-szor nagyobb molekuláris súllyal rendelkező, árpakeményítőből készült igazolt szénhidrát), a Whey CFM Nitro (fehérje hidrolizátum tejsavóból).
A gyártás megfelel a nemzetközileg elismert BRC minőségi kritériumoknak, amelyről a Sponser évente tanúsítványt tesz közzé.
(Tanúsítvány letöltés)

A Sponser mindig is elkötelezett volt az innovatív, funkcionális, jó ízű és könnyen emészthető sporttáplálékok gyártása és folyamatos fejlesztése iránt. Évről évre újabb, gyakran innovatív termékekkel lepik meg a piacot.
A Sponser termékeiket hatásuknak megfelelően Energia és Teljesítmény (Energy), Erő és Izom (Power), Fittség és Alakformálás (Figure and Shape), valamint Egészség és Vitalitás termékcsoportokba sorolják.

Az enegia és teljesítmény kategóriában szereplő készítmények szénhidrát formában a sportolók "üzemanyagát jelentik. A nagy állóképességet kívánó sportokban a sportolók számára elengedehetetlen a folyamatos energiaellátás és a teljesítményfokozás. A Sponser az Energy termékek széles választékát kínálja a feltöltő, energizáló, rehidratáló és regeneráló termékek közül, azoknak akik a legjobb teljesítményre törekszenek és a megfelelő regenerációra.

Az erő és izom kategóriában az erőfejlesztéshez, az izomépítéshez, a sprint és intervallumos edzésekhez szükséges termékek találhatóak. Ezek a termékek ambiciózus sportolók számára készültek, akik izomtömeget akarnak építeni vagy megőrizni azokat. A Sponser válogatott fehérjeforrások kombinációját kínálja az izomépítéshez és a regeneráció támagatásához.  A termékek magas minőségű fehérjeporokat, fehérje szeleteket, fehérjeitalokat, aminosavakat, koncentrált vitaminokat és ásványi anyagokat is biztosítanak a legoptimálisabb emészthetőséggel.
A fittség és alakformálás kategória termékei nemcsak a zsírégetéshez használt alacsony kalóriás sportitalokról gondoskodik, hanem a súlyszabályozást segítő, alacsony szénhidráttartalmú termékekről is. Olyan alacsony kalóriatartalmú sportitalokat, ízletes fehérje turmixokat, fehérjéket, fehérje szeleteket és funkcionális, zsírégető termékeket tartalmaz, amelyek az energia-anyagcserét célozzák, és segítenek a súlykezelésben. A termékek kiválóan egészitik ki a diétát, valamint a vegán és vegetáriánus étkezést is. 
Az egészség és vitalítás kategória azért jött létre, mivel a sportolók szervezete különösen igényli a védelmi erejük támogatását és a megnövekedett vitamin és ásványi anyagok pótlását. Az alapvető ásványi anyagok segítenek a test sav-bázis egyensúlyának szabályozásában, ami különösen fontos a napjainkban eleterjedet hipersavasodás jelenesége miatt vagy segítenek a vas pótlásában, az izületek védelmében vagy az immunrendszer erősítésében.


 

 

Keresés