Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Sponser

A Sponser tapasztalata az élelmiszertudomány területén, az innovatív lendület és a kiváló minőségű termékek az elmúlt harminc évben piacvezetővé tették a SPONSER®-t a svájci sporttáplálkozási iparban. Széles termékválasztékukkal képesek megfelelni akár a hobbi- és fitnesz-sportolók, valamint az élsportolók elvárásainak. A Sponser mindig is elkötelezett volt az innovatív, funkcionális, jó ízű és könnyen emészthető sporttáplálékok gyártása és folyamatos fejlesztése iránt. Évről évre újabb, innovatív termékekkel lepik meg a piacot.
 

A SPONSER CÉG

A Sponser 1988 óta foglalkozik kiváló minőségű sporttáplálék-kiegészítők fejlesztésével és gyártásával. A céget Ernst Jucker és Robert Lutta kerékpárversenyzők alapították, mivel elégedetlenek voltak az akkori piacon elérhető sporttáplálkozási termékekkel. A piac válasza elsöprő volt, mely óriási lendületett adott a cégnek. Napjainkban a SPONSER® a több mint 120 féle termékével, valamint saját kutatási és fejlesztési osztályával innovatív vezetővé vált a sporttáplálkozás területén Svájcban. 

Számos profi sportoló és sportesemény szervező bízik a Sponser termékeiben és Wollerau sporttáplálkozási szakértőiben. Ma már több mint 30 országban ISO tanúsítvánnyal rendelkező részleg mintegy 40 alkalmazottja biztosítja a kiváló minőségű termékeket, és garantálja, hogy a vásárlók a legtöbbet profitálhassák a táplálkozás és a sport területén szerzett tapasztalatukból. Ezenkívül a Bodeni-tónál található Lindauban, a SPONSER németországi fióktelepe stabilan irányítja az EU teljes exportpiacát.

 

SPONSER - TESZTELT TERMÉKEK

A termékeket nemcsak laboratoriumokban, hanem több mint 100 olyan sporteseményen tesztelik, melyeken több mint 100 000 sportoló vesz részt. Így mind a termékek, mind a sportolók mindig egy lépéssel megelőzik a mezőnytAz évente több mint 100 sportverseny támogatása, a sportolókkal, sportszakemberekkel és a táplálkozástudománnyal való szoros kapcsolatuk következtében olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik számukra termékeik folyamatos és következetes fejlesztését.

SPONSER - BIZALOM A TERMÉK IRÁNT

Sok híres élsportoló és olimpikonja bízik a SPONSER® termékeiben. A vevők széles köre, legyen az olimpiai bajnok vagy szabadidős sportoló, értékes visszajelzést ad a termékekről.

 

SPONSER - MÁR BIZONYÍTOTT

A SPONSER® neves egyetemekkel, orvosokkal, hivatásos élsportolókkal és sporttáplálkozással foglalkozó véleményvezérekkel szorosan együttműködve funkcionális és jól tolerálható termékeket fejleszt saját kutatórészlegén a legfrissebb tudományos kutatások alapján, hogy minden sportoló táplálkozási igényét kielégíthessék.

A termékek gondos gyártás során, tanúsított forrásokból származó alapanyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen snek át. Olyan bevizsgált és minősített nyersanyagokkal dolgoznak, mint a Carnipure (legtisztább L-karnitin), a PeptoPro (magas minőségű, könnyen emészthető fehérjeforrás), a Vitargo (árpakeményítőből készült igazolt szénhidrát), a Whey CFM Nitro (fehérje hidrolizátum tejsavóból). A gyártás megfelel a nemzetközileg elismert BRC minőségi kritériumoknak, amelyről a Sponser évente tanúsítványt tesz közzé. (Tanúsítvány letöltés)
 

A SPONSER TERMÉKEK

A Sponser termékeiket hatásuknak megfelelően Energia és Teljesítmény (Energy), Erő és Izom (Power), Fittség és Alakformálás (Figure and Shape), valamint Egészség és Vitalitás termékcsoportokba sorolják.

Az enegia és teljesítmény kategóriában szereplő készítmények szénhidrát formában a sportolók "üzemanyagát" jelentik. A nagy állóképességet kívánó sportokban a sportolók számára elengedehetetlen a folyamatos energiaellátás és a teljesítményfokozás. A Sponser az Energy termékek széles választékát kínálja a feltöltő, energizáló, rehidratáló és regeneráló termékek közül, azoknak akik a legjobb teljesítményre törekszenek és a megfelelő regenerációra.

Az erő és izom kategóriában az erőfejlesztéshez, az izomépítéshez, a sprint és intervallumos edzésekhez szükséges termékek találhatóak. Ezek a termékek ambiciózus sportolók számára készültek, akik izomtömeget akarnak építeni vagy megőrizni azokat. A Sponser válogatott fehérjeforrások kombinációját kínálja az izomépítéshez és a regeneráció támagatásához.  A termékek magas minőségű fehérjeporokat, fehérje szeleteket, fehérjeitalokat, aminosavakat, koncentrált vitaminokat és ásványi anyagokat is biztosítanak a legoptimálisabb emészthetőséggel.

A fittség és alakformálás kategória termékei nemcsak a zsírégetéshez használt alacsony kalóriás sportitalokról gondoskodik, hanem a súlyszabályozást segítő, alacsony szénhidráttartalmú termékekről is. Olyan alacsony kalóriatartalmú sportitalokat, ízletes fehérje turmixokat, fehérjéket, fehérje szeleteket és funkcionális, zsírégető termékeket tartalmaz, amelyek az energia-anyagcserét célozzák, és segítenek a súlykezelésben. A termékek kiválóan egészitik ki a diétát, valamint a vegán és vegetáriánus étkezést is. 

Az egészség és vitalitás kategória azért jött létre, mivel a sportolók szervezete különösen igényli a védelmi erejük támogatását és a megnövekedett vitamin és ásványi anyagok pótlását. Az alapvető ásványi anyagok segítenek a test sav-bázis egyensúlyának szabályozásában, ami különösen fontos a napjainkban eleterjedet hipersavasodás jelenesége miatt vagy segítenek a vas pótlásában, az izületek védelmében vagy az immunrendszer erősítésében.


 

Keresés